Followers

Wednesday, September 19, 2012

DIY Paper Bag

fuhh fuhh.. 

dlm bulan ni nk kne mulakan buat kerja tuk wedding adik ipar aku bulan 11 nnt...

bile ckp.. alaa lmbt lg.. nnt2 lah buat... hohoho..

bg aku.. 
klu wat awal2 kan senang... kang dh nk smpi mse... xyah kelam kabut... 
or gigih wat spanjang hari smpi mengabaikan hal2 lain...

xshuke taw...

skrg aku tgh fkir cmne nk wat paper bag.. ni contoh2 pakcik google yg baik ati..

aku akan gune paper bag yg cmni je... sbb adik ipar aku sume nk bajet2... 
so aku nk wat la yg bajet2... haha.. 

lg 1 sbb...

time mjlis kawin aku aku xsempat wat sume2 cmni... nk DIY semuanya... wlupun niat dihati sgt membuak2 n jeles tgk wedding org lain yg sgt esaited aku nengoknye...

so ade mse n bpeluang buat.. aku buat... 

heeeeeee....

.........................................................................................................



yg ni suke sgt... mybe wat yg cmni... tp nk gantikan riben 2 wat bntuk lain....OK KAH?



yg ni comey n simple... tp kne wat stamp pad gmbr katun 2... atau kne print paper bag 2...
ok.. xmo jnis2 cmni... CANCEL...



yg ni sempoi je kan...  cm ok jgk.. ermmm ?????



yg ni pun comey n shantek2... tp rajin kah tuk mmbuat bunga ditepi itu...
oyoooiiiii...



klu yg ni terlalu simple sgt... siap buh buah dlm 2 smpi tkeluar2... 
ok xnk yang ni... heeee.. CANCEL..



yg ni tulis sajak2 cinta agknye la kot....
motip skrg.. ade x org nk bce tulisan kt situ...
?????

CANCEL JUGAKKKK..



yg ni pun hokey dh...



*
*
*
*
*
*
*
*


yg ni aku wat time kenduri akikah anakanda ku...
NUR DHIA KHADEEJA BT MOHD TERMIZI

(lipatan 2 sepatutnye keblkg ke kedepan)
 klu kedepan mmg la xsame klu nk lipatnye 2...
klu keblkg plk.. xcomey sbb nmpk lipatan tuk bahagian bwh 2...


aku rse kedepan.. ye x??



10 comments:

  1. lawa! masa aqiqah farish hari tu pon pakai brown paperbag ni...hehe

    ReplyDelete
  2. Semua idea menarik.:-) kerje kawen penat kan..tp best kalau dpt buat ikut ide sendiri...:-)

    ReplyDelete
  3. elo ummi mau tanya...paper beg tu beli katne? momy cha mau beli utk mikha punya aqiqah nanti. pasti u print sendiri ke ape sticker tu? i dah tanya org buat sticker besar gitu derang charge 60cen ko..mahai nak mammmmp! huh..tak jadi...tapi sila bgtahu beli katne paper beg ceklat tu dulu. nanti u emel i okies :) puanatasha@gmail.com

    tq lalink!

    ReplyDelete
  4. seronok tgk org kretip2 ni... Nad nk buat xreti..so beli je utk bDay QQ aritu. hehee

    ReplyDelete
  5. yana aritu time wedding pon berangan nak wat guna paperbag gini..tapi semua ke laut sbb kengkononnyer semua nak buat sendiri..ahhaaaha

    ReplyDelete
  6. Blog DuniaKu: beli kt kedai plastik je yunk.. kat econsave pun ade.. bhgian plstik2 polisterine 2..

    ReplyDelete
  7. Drop by my blog for super cute & cheap printed paperbag and sticker. For wedding, engagement, birthday etc…

    Google: cardbymyan or click here ;)

    ReplyDelete
  8. Sis..Cantikk Sgat Paper Beg Riben Biru tu..Klau Sy Nak Order Bleh Sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam... boley klu nk tempah... tapi akk buat tu gune yg paper beg biase je...
      ape2 leh bincang kat email ya... atau add fb akk.. puan pinguu

      Delete