Followers

Tuesday, January 28, 2014

Koleksi Cloth Diapers Dhia

hai sume... tgh wat ape tu???

ehem2... komputer dh elok...leh ari2 aku duk update..kan...semangat ni..
hahahaha...



arini xde pe nak cite sgt...
sekadar nak kongsi koleksi CLOTHDIAPERS anak je...hehehe...


entry ni dh lme terperam kat draft tu...
arini godek2... gigih la nk update...
ade gak la kan bnde nak share...ye dak..hihihi...


bile aku kire2 balek kt gambar ni... macam xcukup je CD dhia nih...haha...
dhia ade 29 pcs setakat ni...
aku lupe nk upload kot gmbr yg balance tu...
gmbr ni aku just upload..bru kedek2 nk tulis isi kandungannye...




bajet nak cite panjang lebar kan...hahahaa....
udahnye... ciput ni aje... gedikkk sgt kan...









aritu aku dah membeli CD ni lg... 10 pcs kasi tambah...
sementara tgh ade SALE kt QQBaby..

stanby tuk adikbaby... :) 





4 comments:

  1. Rajin nya!!! Best dpt jg anak sndiri.

    ReplyDelete
  2. laki aku suruh pakai lampin pakai buang jugak.. kesian kat aku katanya.. :)

    ReplyDelete
  3. mamilisa pon tak rajin nak membasuh hari2 CD ni untuk lisa..syabas umie :)
    masa preggy ada jugak plan nak pakai CD untuk lisa..tapi plan tah ke mana..malasnya lebih..huhu~

    ReplyDelete
  4. memula je rajin...ada la lebih kurang 12 keping CD alysa...
    pastuh CD tuh dok la tersepok dalam lemari tu haa...

    punye la malasnye mama alysa tuh...haih!!!

    ReplyDelete