Followers

Friday, August 5, 2016

Raya di Klang

Haii semuaaa.. Sambung lagi kesah raya..
Xbasi lagi kan.. wlupun dh abes syawal ni..haha. xleh move on lg dlm hati kirenye..

Moh ler update.. ckit2 pun jadi lah kan..

Ok lepas raya 1st n 2nd di Lenggong.
Balik pulak ke klang..

Raya ketiga hari jumaat.. pagi tu xde kemana2.. sbb nk rehat jap..
Kawan je dtg pg tu.. sbb die dh nk balik johor..
Sempat jumpe..hehehe.. yeahhh!!



Lepas jumaat bru g beraya..
Pegi rumah sedara2 nenek2 yg msih ada..

Tahun lepas aku xraya pnjg. Tahun ni asben cuti lama ckit..leh la join beraya ke sana sini. Yg mne sempat kite g..



Sabtu ahad byk lagi tmpt nk g..
G open house lg.. mmg keje makan je la raya ni..hahaha.. badan pon rse mcm dipam pam la.. xtau la berat bpe byk kg yg ditambah..
Harapnye xla kelautan sgt..




Betul punye raya kali ni..
Beraya la kami smpi ari selasa.. rabu tu asben nk balik Miri dah..
Aku ngn anak2 xbalik.. huhu..sbb nnt raya aji nk kene balik lg.. belah asben nnt ade nk buat korban.. so tinggal lh kami kat klang dlu.. Asben je balik keje..

Dah habes cite raya ke belom ni..alahaaaiiii..
Gmbr mmg byk.. xter edit weh.. nk pilih pon xtau nk pilih mne..hahahaha..

K la.. nnt smbg ye.. nk update cite baraan gojes lg.. fuhh fuhhh tiyopp kn aura rajin weh..
Ok.baiiiii..

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete