Followers

Monday, March 11, 2013

Kasut Comel Dhia

bile anak dah boleh melangkah.... 
menjadi ketidak sabaran ibu nk g tengok kasut2 yg comel kat kedai...hihihi...

sebelum2 ni.. pki yg biase je.. yg tapaknye lembut... 
buat cukup syarat je bile budak kecik pki kasut...
sbb bg aku... pki stokin je dah memadai...lgpun kat sni.. xde g mne pun..
lain lah klu kat smnnjung tu... kemain lg byk tmpt nk g.. :)



smlm.. g la shopping.. smbil nk beli brg2 dpur..
tmpt 1st yg dituju.. rak kasut baby.. hehe.. mmg sumenye comel..
dah xtau dah nk pilih yg mne..kikiki..

lalu kasut yg dipilih adalah kasut yg ni....



kasut yg superduper comel..
cantek kannn??



raya nnt.. byk la kasut dhia aku belikan.. :)


11 comments:

  1. cute nye kasut die... mesti comel bila dhia pakai ni...

    ReplyDelete
  2. Alololo...comelnya... kalau ank perempuan mcm2 style ada..best :D

    ReplyDelete
  3. eeiiie comel nya...ni anak ke mak yg eksaited anak nk jln ni?? :-)

    ReplyDelete
  4. comel sangat..bestnya dhia dah jalan..tak sabar nak tunggu hannah plak jalan..

    ReplyDelete
  5. kasut baby girl memang cute2.. =)

    p/s: Saya ada buat segmen 'Aku Seorang Surirumah'. Segmen tamat pada 30 April 2013, dan hadiahnya adalah Mivva Beauty Box. Jom la join sekali ye.
    Bacaan lanjut di sini: http://bardboo.com/segmen-aku-seorang-surirumah/jom-join-segmen-aku-seorang-surirumah

    ReplyDelete
  6. cutenya kasut dhia...berjalan sakan la dhia lepas nie

    ReplyDelete