Followers

Thursday, April 2, 2015

DESIGN T-SHIRT - BIRTHDAY doubleD

ehem2...

insyaallah... 26 april.. 
aku akan buat birthday party tuk doubleD aku tu..
save the date tau korg...
sebab kali ni mmg buat tuk kawan2 je..
nnt aku jemput lg skali..

buat kat umah mak aku la kan... klu kat miri.. sape je nk dtg..haha..


ok..bila nak buat besday... n kitorg kdg2 je balik..
so buat la makan2 ckit skali ngn sambut besday dierg kan..
leh la jmpe kawan2.. 

bila dh ade tema... LADYBIRD.. 
senang ckit aku nk tetapkan ape yg aku nak sediakan mse besday tu nnt.. 
aku duk pikir2 duk google2.. 
ape bnde la idea nk buat nih..
segala bnde psl ladybird aku google..haaha...

so tpikir nk buat tshirt tuk kami pakai time besday nnt..

 

memula igt nk buat tuk dhia ngn dayyin je..
mesti comey kan pakai cmni... 


so tnjuk kt asben.. die kata... ade x yg sopan ckit..
hahahaha...
aku jwb balik... alaaa.. budak2 je pun.. nnt pki ngn sluar..
klu pki skirt tutu tu je kang gatal plk..hihihi....

ok skrg mne la nk tempah tshirt cmtu ngn tutu skirt comey tu..
tnye kawan2...alhamdulillah.. ade kawan2 yg dpt mmbantu..
 heeee... time kasih korg..


tshirt tu.. anis yg bgtau.. 
sbb die tnmpk post tmpt print tu kt group mne ntah...
so laju2 aku pm org tu..
 cantek.. leh design sendiri n hrge murah dr tempat lain...
:) tu paling penting..

4 helai ni rm110.. pos srwk rm10
total rm120


tutu skirt dh tempah jugak.. kat ekin.. :)
xsabar nk tgk yg dh siap.. insyaallah sempat siap.. 
sbb ekin pegnen dh cukup bulan dh tu..heeee... 


tuk tshirt tu aku design sendri je la..
ni design tshirt yg aku buat... alaaa.. godek sikit2 je.. 
simple2 je udah.. kang lelebih design... asben xnk pki pulak..

ok..design biase je.. tulisan je pun hehehe..




tempah kat sini..
FACEBOOK


baju tshirt ni pun dh selamat siap n sampai kat tangan aku semalam..
alhamdulillah... cepat dan laju poslaju skrg ni ye..
:)


nnt aku share kn gmbr thirt tu plk..
kt ig dh ade... :)


heeee... xsabar ok nak balik n jmpe korang kat besday doubleD..
nnt dtg tau..

7 comments:

  1. umi, masa hannah aku buat sendiri jer tutu tu..senang je weh..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya umie..cute sangattt..InsyaAllah kalau takde aral zara sampai ye..
    Selamat hari lahir Dhia & Dayyin :)

    ReplyDelete
  3. hua.. semangat... tp 26 hb tu kami ada blogger day.. macam tak dapat join je... uhuhuh

    ReplyDelete