Followers

Wednesday, June 19, 2013

Ruang tamu ku


jom minum TEH TARIK kat ruang tamu aku....
NAK TAK????

klu dekat ngn korg2 cmfirm aku ajak minum2 makan2 kt umah aku....hehehehe..



ok jom masuk cite.. :)


ruang tamu ni dh bpuluh2 kali jugak aku alih2 kedudukan brg2....hahaha.. 

kedudukan kerusi2 ni cm dh okey aku rase... dapat la memenuhi ruang tamu yg besar ni...
klu tgk umah ni time aku mule2 smpi cni mmg lain sgt..

lps dh ade anak lg la berubah... sume atas sebab2 keselamatan n kesenangan ibu n ayahnye jgk..

kerusi2 tu sume tuan rumah yg bagi... complete la 3 2 1 1 kerusi tu kan..
oh ye... sarung tu aku xpenah bukak okey.. sbb skrg kan payah nk jmpe sarung kerusi cmni..
so aku just jaga la kebersihannye..
wlupun aku tau cmfirm la ade habuk2 kan...

penyelesaiannye adalah... FEBREZE... hehehe... klu rajin bru aku sembur2..

karpet tu lps ade dhia bru asben aku beli... 
terisi jgk la pandangan mata ni.. kalau x kosong je..
pndi pulak asben aku pilih kaler.. match ngn sarung kusyen tu ngn tiles...







ruang ni bru2 je dpt diisi dgn mainan2 dhia... klu x.. area ni tuk charge tepon je.... 
memandangkan dhia skrg jenis dengki klu ade barang letak merata... 

so aku jdkan ruang ni tuk buh mainan2 dhia... ok jgk kan...





ni pulak rak kasut... lps ade dhia bru muncul rak kasut ni... 
klu x.. aku just susun bderet tepi ni segala kasut2...hahahaha... 

 dhia sgt rajin kat area ni..
tongsampah biru tu letak atas...dhia wajib g selongkar tongsampah tu...huhuhu...
ntah ape yg dicari... wat sepah je kejenye...

.
kasut2 ayah tu plk sume dhia nk godek2... ade ape ntah... 
minat sgt main kasut ayah...

karpet WELCOME tu pun gigih dhia bawak kehulur kehilir... adehhhh...

atas almari kasut ni biase nye... asben aku buh tmpt helmet je... 



sekian cerita dr aku tuk ruang2 dalam rumah.... esok2 kite jenguk kat luar pulak ye...hehehe...



13 comments:

  1. Sukanya ruang tamu tu.luas. Kemas blik dhia. Tringn umah luas :-)

    ReplyDelete
  2. fuhhh rajin korang update psl umah, rumah ku sendiri tgk sendiri takut, tunggu dh cantik kalu baru update..haha

    ReplyDelete
  3. heheheh kasut mmg letak dlm umah ye.heee besar umah u.nk main bola pon boleh.kemas je.

    ReplyDelete
  4. Semuanya besar rumah besar.. Ruang tamu besar..bilik besar he..he...

    ReplyDelete
  5. besarnya ruang tamu...leh wat macama2 area...

    ReplyDelete
  6. Hi,

    Feel free to browse Gymboree original clothes for baby girl and baby boy here http://mybabylane.blogspot.com/ ;)

    ReplyDelete
  7. besarnyaaaa rumahhh..seronok main kejar-kejar..

    ReplyDelete
  8. besarnye.rase mcm ruang tamu ni besar rumag su keseluruhan je..hihi..umah su kecik je

    ReplyDelete
  9. bestnya rumah besar dan lapang..blh main kejar2..gini kena ada anak banyak nih..hahaha..tetiba

    ReplyDelete
  10. kedip kedip mata nengok rumah org yg besar dabak!

    ReplyDelete
  11. Besar nye umah... puas ht oh... hihi.. sy suka umh lapang compare to byk brg. Heh.

    ReplyDelete